Betalningsvillkor

SSMF

Betalningsinformation

Vid kortbetalning skickas du vidare till vår betalningspartner Bambora och kan välja att betala med VISA eller Mastercard. Korttransaktionen genomförs i samband med Er registrering.

Transaktionen är undantagen mervärdesskatt och endast SEK kan anges.

Hur vi behandlar din gåva eller
beställning

Vi skickar till exempel ut inbetalningskort eller beställning, skriver ut och postar minnes- och gratulationsblad, registrerar autogiromedgivanden hos Bankgirocentralen.

När du ger en gåva eller beställer något kommer dina uppgifter att behandlas av oss. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas. Läs mer på www.ssmf.se.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt syfte. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till.

Svenska Sällskapet för Medicinsk Forskning står under kontroll av Svensk Insamlingskontroll.
Svensk Insamlingskontroll kontrollerar vår ekonomi och förvaltning och att inkomna medel disponeras för uppgivet syfte utan onödiga kostnader. Svensk Insamlingskontroll tilldelar godkända organisationer ett kontrollgirokonto (90-konto).